TACS-Overheid, is tegenwoordig een officieel onderdeel binnen de TACS Group en houdt zich hoofdzakelijk bezig met de detachering van hoogwaardig en gekwalificeerde medewerkers voor de overheid en semi-overheid. De overheids-tak heeft van meet af aan een vliegende start start gehad, mede omdat TACS-Overheid alle vaste klanten van TemployeeNet B.V. medio augustus 2018 heeft overgenomen, inclusief de Sr. Recruiter die de laatste 4 jaar ruim 50 (Fte/ZZP) succesvol bij diverse Overheidsinstanties heeft geplaatst, waarvan 24 medewerkers bij de Nationale Politie. U bent bij ons in goede handen!

ETHISCHE CODE
De mens is de belangrijkste succesfactor binnen elke organisatie

Goed zaken doen is het respecteren van elkaars belangen. Liggen die op één lijn, dan loopt alles als een geoliede machine. Maar als één partij zijn eigen belang laat prevaleren, ontstaan er problemen.

TACS zal nooit uit eigenbelang een "verkeerd" aanbod doen, een samenwerking verbreken of een medewerker terugtrekken vanwege betere tarifering elders. Conflicten zijn nooit volledig uit te sluiten maar de ervaring leert ons dat respect en integer handelen op den duur het altijd winnen van kortzichtig winstbejag.

Voor meer informatie kunt u direct een mail sturen naar: sales@tacs-overheid.nl