Over TACS

De mens is de belangrijkste succesfactor binnen organisaties. Voor velen een open deur, binnen TACS de basis.

ICT CAPACITY ON DEMAND

TACS Group B.V. is al 25 jaar een professioneel detacheringbedrijf, specialiseerd in het tijdelijk uitlenen van hoogwaardige IT specialisten. Hetgeen niet wegneemt dat TACS ook mensen levert voor een vast dienstverband of een combinatie daarvan. TACS Group B.V. kent primair drie specialismen in haar dienstverlening. Deze bestaan uit Microsoft, SAP en de IBM i-series (AS/400). Daarnaast is TACS uitstekend in staat elk ander specialisme te leveren door haar grote netwerk dat ze heeft opgebouwd. Met dat zorgvuldig opgebouwd netwerk van relaties en specialisten probeert zij steeds weer de match te maken tussen vraag en aanbod en de hectische IT markt die altijd in beweging is. ICT bewijst dagelijks haar belang en is onlosmakelijk verbonden met strategie, bedrijfsvoering, kennis en ondernemerschap. Kortom allemaal ingrediënten die vragen om kwaliteit op de juiste plaats en moment. TACS helpt u graag een volgende stap te zetten!

Onze diensten

Detachering

Detacheren is het in- en verhuren van tijdelijk personeel. Vaak gebeurt dit op basis van overeenkomsten (Mantelovereenkomst en Deelcontract). Het detacheringsbureau heeft eigen personeel in dienst of huurt deze in van een collega detacheringsbureau. Omdat het detacheringsbureau de opdrachtnemer is, loopt het detacheringsbureau in gevallen van eigen personeel de werkgeversrisico’s bij ziekte (doorbetaling van het loon) en bij ontslag (ontslagvergoeding), de eindklant niet. Detachering is een van de veilige opties voor het inlenen van tijdelijk personeel.

Werving en Selectie

Werving en selectie, ook wel Recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in opdracht van een opdrachtgever. Een goed werving- en selectieproces is strategisch belangrijk voor ondernemingen om concurrerend te blijven.

De IT is een dynamische wereld waarin de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Dit zorgt voor een turbulente arbeidsmarkt waarbij de gemiddelde IT-functie nog nauwelijks een statische functieomschrijving meer heeft.Als specialist in ons vakgebied zijn wij uitstekend in staat om trends te herkennen.Werving en selectie.

Contract-to-Permanent

Contract to Permanent, oftewel een DetaVast-constructie, detacheringsovereenkomst met overname, is een inmiddels al bekende vorm van detacheren waarbij het traditionele detacheren wordt gecombineerd met werving en selectie. Een opdrachtgever of inlener sluit een detacheringsovereenkomst af waarbij de ingehuurde medewerker al van begin af aan de arbeidscondities van de opdrachtgever of inlener kent als ware hij direct in dienst van de opdrachtgever of inlener. Verder is in de detacheringsovereenkomst vastgelegd dat de medewerker na de periode van detachering in dienst zal treden van de opdrachtgever of inlener.

TACS Solutions

TACS Group B.V. bundelt sinds twee jaar haar krachten met TACS Solutions, daardoor is het het Low Code Platform van Outsystems beschikbaar gesteld voor haar opdrachtgevers. TACS Group B.V. beschikt sinds 1991 over een uitgebreid netwerk van loyale, high-end ICT experts. Zij levert detacheringsoplossingen en vult vaste posities in. TACS Group B.V. is uw partner voor ICT projecten. We onderscheiden ons door bij de teamsamenstelling niet uit te gaan van beschikbaarheid maar altijd “the best fit” aan te bieden

Erkend Bedrijf

Vorig jaar (11-05-2016) hebben wij een WSP oorkonde van het UWV overhandigd gekregen. De gemeente en het Werkgevers Servicepunt UWV hebben deze persoonlijk afgegeven.


De aanwezige van links naar rechts: Wethouder Sociale Zaken en Participatie Hilversum Arjo Klamer, TACS Technisch Directeur Cor Stokje, TACS Algemeen Directeur Sander van Zijll, Tomin Groep CEO Frank Klamer en Werkgevers Servicepunt Accountmanager Sociale Zekerheid Thomas Snels.

Onze Partners

TACS werkt samen met een aantal partners die voor haar klanten het verschil kunnen maken. Ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf tot groot zakelijke internationale ondernemingen.

De partners van TACS ondersteunen bij het adequaat leveren van de juiste personele diensten in het ICT segment en alle oplossingen daaromtrent zoals bijvoorbeeld virtualisatie, beheer, mobile, software en applicatie-ontwikkeling. Daarnaast zijn wij ook in het hoogkader inzetbaar, hierbij te denken aan change- en/of projectmanagement.

Onze partners zijn verenigd in Nederland, UK, Portugal en de VS. Wilt u partner van TACS worden? Neem direct contact met ons op

Onze Partners

Scroll Up